Download matchkalenderen her
Juniortræning er hver mandag kl. 15.30
Damedag (T) er hver tirsdag kl. 15.00. 1. tirsdag i måneden, slagspil. Arrangør: Anita Vesterdorf
Begynderdag er hver onsdag kl. 17.00. Mødetid senest kl. 16.45. Arrangør: Kirsten og Ilse
Herredag (T) er hver fredag kl. 13.15. 1. fredag i måneden, slagspil. Arrangør: Karsten Christiansen

• Denne begivenhed er passeret.

Nye golfregler fra 2019

oktober 10 @ 19:30 - 22:00

Begivenhed Navigation

Kære medlem

Som alle medlemmer sikkert ved, kommer der helt nye golfregler, som træder i kraft 1. januar 2019.

Som udgangspunkt er den enkelte selv ansvarlig for at sætte sig ind i de nye regler.

Klubben vil naturligvis gerne hjælpe vores medlemmer med at blive ”klædt på” – så derfor har vi,

tirsdag dag den 16. oktober 2018 kl. 19.30,

arrangeret en medlemsaften i klubhuset, hvor vi får besøg at Brian Oswald, der vil fortælle om de nye regler.

Hvis I ønsker at deltage i arrangementet, kan I tilmelde jer på kontoret

eller hos Bent og Ilse Hesthaven på mail: ilse.43@live.dk eller benth@post1.dknet.dk.

Af hensyn til arrangementet – klubben byder på kaffe/te med oste-/rullepølsemad – vil vi gerne have jeres tilmelding senest den 10. oktober 2018.

Regeludvalget

På DGU’S hjemmeside er der et afsnit som hedder “De nye golfregler 2019” hvor hele processen står beskrevet.

Herunder er der et link til denne hjemmeside, som hele tiden opdateres.

Brug linket > https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/de-nye-golfregler-2019

Dato:
oktober 10
Tidspunkt:
Begivenhed Category:

Ilse og Bent Hesthaven

Tilmelding: Den anførte dato kl. 18.00, hvor intet andet er anført.
Begrebsforklaring:
(T) står for tællende match
(F) står for valgfrit teested
Ved samtlige matcher gælder at der minimum skal være 4 deltagere for at matchen kan afvikles.
Ret til ændringer forbeholdes.