Vigtigt orientering

Orientering til klubbens medlemmer.

Læsø Seaside Golf klub har en lille orientering til jer med baggrund i, at der i torsdags var en artikel i Børsen med overskriften

– Millionerne fosser ud af danske golfklubber –

I denne artikel nævnes, sammen med nogle af de store klubber i Danmark, også Læsø – men det er Læsø Seaside Golf Hotels underskud i 2018 på over 9 millioner der bliver nævnt.

Som I er bekendt med, er hotellet og klubben to forskellige enheder, og vi er derfor kede af, at avisen, under overskrift om golfklubber, omtaler underskud fra hotellet.

Læsø Seaside Golf klub har fortsat en god økonomi, og vi forventer også at 2019 bliver med et tilfredsstillende resultat.

Vi vil med nærværende give jer en hurtig orientering og arbejder i samarbejde med Dansk Golf Union på en rettelse i Børsen.

Fortsat god golf sommer til jer.

Hent meddelelsen som pdf her