Medlemsaften med Brian Oswald

Kære medlem

Som alle medlemmer sikkert ved, kommer der helt nye golfregler, som træder i kraft 1. januar 2019.

Som udgangspunkt er den enkelte selv ansvarlig for at sætte sig ind i de nye regler.

Klubben vil naturligvis gerne hjælpe vores medlemmer med at blive ”klædt på” – så derfor har vi,

tirsdag dag den 16. oktober 2018 kl. 19.30,

arrangeret en medlemsaften i klubhuset, hvor vi får besøg at Brian Oswald, der vil fortælle om de nye regler.

Hvis I ønsker at deltage i arrangementet, kan I tilmelde jer på kontoret

eller hos Bent og Ilse Hesthaven på mail: ilse.43@live.dk eller benth@post1.dknet.dk.

Af hensyn til arrangementet – klubben byder på kaffe/te med oste-/rullepølsemad – vil vi gerne have jeres tilmelding senest den 10. oktober 2018.

Regeludvalget

På DGU’S hjemmeside er der et afsnit som hedder “De nye golfregler 2019” hvor hele processen står beskrevet.

Herunder er der et link til denne hjemmeside, som hele tiden opdateres.

Brug linket > https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/de-nye-golfregler-2019